Letní minitábory pro děti od 3 - 7let.

28.05.2014 21:59

Termín: 30.6. - 4.7. a 7.7. - 11.7.

Na houpacím koni a Koník nabízí na léto zatím dva týdny letního minitábora pro děti od 3 - 7let.

Cestu za maharádžou od 30.6.- 4.7.2014
Lektorky s dlouholetou praxí Mgr.Arnoštka Berousková a Iva Zahira Fafková, lektorka (také Na houpacím koni) orientálních tanců a cvičení pro ženy a děti, je také z týmu, který se podílel na realizaci letních táborů v RC Paleček.

Indiánskou stezku od 7.7.- 11.7.2014
Profesionální lektorky Mgr. Arnoštka Berousková a Veronika Trundová, v minulosti dlouholetý letní tým pro příměstské tábory v RC Paleček. (Veronika je bývala "koňská" lektorka pohybu a dramatické výchovy, v současnosti vede se zakladatelkou Houpacího koně Terezou Kováříkovou Havrdovou soukromou Školku sv. Prokopa v Jinonicích.)

Názvy táborů vycházejí ze zaměření lektorek a připravených příběhů, tvořených hrou, pohybovými, hudebními a výtvarnými aktivitami programu. Celým příběhem nás budou provázet prvky zvířátkové jógy a muzikoterapie. Moc se těšíme !

Převzetí dětí v 9h, rozlučkový rituálek s dětmi kolem 16.30. (je škoda děti vyzvedávat chvíli před tím), končíme v 17h, možné děti vyzvednout před nebo po obědě, mezi 12 a 13h. Po spaní (kolem 15h) půjdeme procházkou na hřiště u řeky, kam je také možné si pro dítě přijít. Je to kousek

Kapacita omezena na 10 dětí, tábor otevřen při počtu alespoň 4 dětí, přednost mají děti na celodenní týdení pobyt a dříve přihlášení .
Pobytné 650 Kč na den, pouze dopoledne 300 Kč. Program s příběhem probíhá hlavně dopoledne, dokud jsou děti svěží a zkoncentrované
Sebou 2x svačina a oběd, deku k odpočinku, osobní láhev s vodou, tašku s pláštěnkou a náhradním oblečením, gumáky, kapesníčky...Ven budeme chodit téměř v každém počasí U vody je vždy hezky..

Dotazy nebo rezervace na: ernesta9@seznam.cz s nadpisem "letní tábory kůň".

Dohoda je možná, nebojte se zeptat.
Tuto nabídku si Vám dovolila předložit za tým Na houpacím koni i Koníka Arnoštka Berousková, spec. pedagog s terapeutickým zaměřením, maminka 4 dětí

Ptejte se, pište, zajímá nás to :-)

Zpět